Inledning

Den 25:e maj 2018 träder den nya dataskyddsförordningen från EU, GDPR (General Data Protection Regulation) i kraft . Den handlar kortfattat om en EU-förordning som syftar till att stärka skyddet för privatpersoner vid behandling av personuppgifter. När den träder i kraft ersätter den Dataskyddsdirektivet från 1995, samt alla medlemsländers nuvarande nationella bestämmelser. I Sveriges fall handlar det om PUL, Personuppgiftslagen.

Här hittar du mer information om GDPR och vad det innebär:

Din integritet är viktig för oss. Vi är därför angelägna om att de personuppgifter som samlas in om dig lagras och hanteras på ett tryggt och säkert sätt, och i enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR.

Vi uppmuntrar dig att läsa igenom informationen. Om du har några frågor om hur dina personuppgifter hanteras är du välkommen att kontakta oss.

Personuppgiftsansvarig

Vår webbplatsadress är: http://gdpr-epr.se/.

Om du vill ha ytterligare information om hur dina personuppgifter hanteras, kontakta oss via e-post.

E-post: info@gdpr-epr.se

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kontaktformulär

När du skickar in uppgifter via kontaktformulär till oss och när du har gett ditt samtycke, hanteras detta i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR. Insamlad information används inte för marknadsföring.

E-post

När du skickar e-post till oss, via vår e-postadress: info@gdpr-epr.se, hanteras detta i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR.

Cookie-filer

Webbplatsen använder inga cookies (kakor).

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Webbtrafikanalys

Vi använder inget webbtrafikanalysverktyg.

Vilka vi delar dina data med

Vi säljer aldrig dina uppgifter till en tredje part.

Vårt webbhotell, finns i Sverige, och tillhandahåller IT-tjänster och hanterar kundserviceärenden för vår räkning.

Det finns ett personuppgiftsbiträdesavtal, mellan oss och webbhotellet, i syfte att vi ska kunna säkerställa att dina uppgifter hanteras på korrekt och säkert sätt.

Hur länge vi behåller era uppgifter

  • Uppgifter inskickade via e-post lagras och hanteras tills ärendet är åtgärdat, dock längst i tre månader
  • Uppgifter från kontaktformulär i sex månader

Uppdatering av Integritetspolicyn

Denna informationstext uppdaterades senast den 24 maj 2018 och kan komma att ändras.